Vijesti Sport Dervenćanin Darko Mitrović prvi šampion Pikado lige Republike Srpske

Dervenćanin Darko Mitrović prvi šampion Pikado lige Republike Srpske

0

Jučerašnjom Master završnicom Pikado lige Republike Srpske u Banjaluci okončana je prva Pikado liga Republike Srpske, a prvi šampion takmičenja postao je Dervenćanin Darko Mitrović.

Na Evropsko prvenstvo u Sloveniji plasirali su se članovi Pikado kluba “Derventa” sedmoplasirani Đorđe Ikić i desetoplasirani Nenad Milić desetu.

Finalni meč završnice odigrali su igrači iz divizije Derventa, Darko Mitrović i Zoran Vrhovac, koji je završio rezultatom 5:2 u setovima za Darku Mitrovića. Od 36 igrača iz četiri kluba divizije Banja Luka, Gradiška, Derventa i Gacko, na Master završnici, najboljih 10 igrača koji su izborili plasman na Evropsko prvenstvo u Sloveniji, kažu u derventskom klubu, zahvalivši se sponzorima kafiću “Everest” i pekoteci “Ilić”.

Pored pomenutih, na evropsku smotru će vicešampion Zoran Vrhovac iz Prnjavora i njegov sugrađanin Željko Novaković, Saša Vrljanović iz Gradiške, Banjalučani Aleksandar Gajić, Milorad Vujinović i Nenad Kuruzović, te Gačanin Nebojša Doder.

Derventski klub na Mastersu predstavljali su Darko Mitrović, Marko Balešević, Dalibor Ikić, Đorđe Ikić, Davor Živanić i Nenad Milić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here