Vijesti Hronika Dervenćanin i Brođanin osumnjičeni za krijumčarenje Sirijaca

Dervenćanin i Brođanin osumnjičeni za krijumčarenje Sirijaca

0

Službenici Policijske stanice Derventa juče oko 16 časova pronašli su deset državljana Sirije.

Po pet Sirijaca je otkriveno prilikom kontrole putničkih automobila „Mercedes”, kojim je upravljalo lice inicijala T.S. iz Broda, i „VW Vento”, kojim je upravljalo lice inicijala D.J. iz Dervente.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „krijumčarenje lica“.

– Istog dana na osnovu saglasnosti dežurnog tužioca Tužilaštva BiH i naredbe Suda BiH izvršen je pretres navedenih lica i putničkih automobila prilikom čega su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelom. Putnički automobili marke „Mercedes” i marke „VW Vento” su oduzeti, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Lica inicijala T.S. i D.J. su lišena slobode, dok su lica iz Sirije predata u dalju nadležnost pripadnicima Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj a isti su saslušani u prostorijama Službe za poslove sa strancima – Terenska kancelarija Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here