Vijesti Društvo Dervenćaninu Darki potrebna pomoć za finansiranje troškova rehabilitacije

Dervenćaninu Darki potrebna pomoć za finansiranje troškova rehabilitacije

0

Dervenćaninu Darki Panzaloviću, samohranom ocu dvoje djece, koji hoda uz pomoć štaka, potrebna je pomoć za finansiranje troškova rehabilitacije.

Tim povodom je pokrenuta je akcija putem humanitarnog broja 17021, a pozivom možete donirati 2 KM.

Darko Panzalović je 2018. godine zadobio je povredu glave prilikom prolaska voza u neposrednoj blizini, kada je odbačen djelovanjem vazdušnog pritiska.

U tom periodu je bio u vigilnoj ili budnoj komi, zadobio je frakturu lobanje i kvadriparezu, odnosno oduzetost sva četiri ekstremiteta.

Nakon nesreće prošao je kroz šest mjeseci rehabilitacije koja mu je omogućila ponovni hod uz pomoć štaka. Kako bi postigao posve nezavisan život, potrebno mu je još tri mjeseca intenzivne rehabilitacije u Beogradu koja košta 4.320 evra.

Osim poziva na broj 17021, donacije za Darka su moguće i na njegov žiro-račun otvoren u Novoj banci:

555-300-003993-86-48
IBAN: BE35 9677 3262 8737

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here