Vijesti Hronika Dervenćaninu zbog više počinjenih prekršaja oduzet teretni kombi

Dervenćaninu zbog više počinjenih prekršaja oduzet teretni kombi

1
Ilustracija

Službenici Policijske stanice Derventa oduzeli su teretno vozilo marke „Fiat Ducato” od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja lica D. B. iz Dervente.

Policija je u Živinicama izvršila redovnu kontrolu pomenutog vozila prilikom čega je utvrđeno da se na navedenom vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, da vozilo nije registrovano te da je navedeno lice u promet stavilo ogrevno drvo za koje nije posjedovalo otpremni iskaz i prateću dokumentaciju, niti su ista bila žigosana šumarskim žigom, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Provjerama u službenim evidencijama utvrdili su da lice inicijala D.B. ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 11.090 maraka.

Od starne šumarskog tehničara Šumske uprave Derventa izvršen je pregled i mjerenje ogrevnog drveta a isto je predato navedenom licu na čuvanje do okončanja postupka.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here