Vijesti Kultura i obrazovanje Dervenćanka najbolja novinarka “Demofesta 2016”

Dervenćanka najbolja novinarka “Demofesta 2016”

0

Kompanija m:tel je u saradnji sa Demofestom odlučila da pruži podršku i podsticaj pripremi kvalitetnih novinarskih radova, te podrži novinare i novinarke koji izvještavaju o kulturi i umjetnosti, i time doprinose informisanju javnosti o značaju ovih tema za cjelokupno društvo.

20160725143939_380268

Jednoglasnom odlukom za najbolju je proglašena Mirna Pjetlović novinarka Glasa Srpske. Mirna je kandidovala nekoliko novinarksih radova, a Demofest prati od samog početka, odnosno svih devet godina postojanja festivala.

“Ponosna sam na priznanje i titulu najboljeg novinara devetog izdanja banjalučkog Demofesta. Zahvaljujem se kompaniji m:tel i direkciji Demofesta na nagradi koja je potvrda da se trud, predan rad i ljubav prema poslu koji radim, primjeti i vrednuje, i to je, za mene, zaista najveća nagrada”, izjavila je Mirna Pjetlović.

Mirna je dodala da joj je ovo priznanje podsticaj da u svom profesionalnom radu još više napreduje, te da je laptop koji je dobila na poklon od kompanije m:tel je kreiran baš prema potrebama novinara,  jednostavan je za korištenje, baterija mu dugo traje i veoma je lagan, što su velike prednosti kada je na terenu i kada potrebno je da brzo izvještava.

U konkurenciju su ušli autorski novinarski radovi koji su u objavljeni u periodu od 1. marta 2016. do 22. jula 2016. godine, a koji su novinari kandidovali putem aplikacije na m:tel Facebook stranici.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/kultura/muzika/Novinarka-Glasa-Srpske-najbolja-na-Demofestu-2016/380268

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here