Vijesti Hronika Dervenćanka osumnjičena da je “podigla” novac sa tuđeg računa

Dervenćanka osumnjičena da je “podigla” novac sa tuđeg računa

1

Protiv lica inicijala I.B. iz Dervente Okružnom javnom tužilaštvu biće dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „utaja“ i „krađa“.

Policijska uprava Doboj se zahvaljuje građanima na saradnji prilikom pronalaska lica osumnjičenog da je 31. jula u ulici Cara Dušana u Doboju pronašlo novčanik lica J.R. iz  Stanara, u kojem se nalazila lična karta i bankovna kartica na ime oštećenog sa „pin kodom“, nakon čega je istog dana u Nemanjinoj ulici u Doboju sa računa podiglo novac u iznosu od 1.000 KM.

Utvrđeno je da se radi o licu inicijala I.B. iz Dervente koje je trenutno zaposleno u Doboju. Navedeno lice je pronađeno 21.09.2021. godine, istog dana nakon objavljene fotografije u sredstvima javnog informisanja. Nad licem inicijala I.B. je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „utaja“ i „krađa“, saopšteno je iz Policijske uprave Derventa.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Iskreno ali licno mene da se pita ja bih tom liku napisao kaznu od pet hiljada maraka samo zato sto nije sposoban da zapamti 4 jednostavna broja znaci smesno i zalosno i jos jedan dokaz koliko nasi ljudi imaju mozga da ne kazaem drugacije da ne mogu 4 broja da zapamte.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here