Vijesti Društvo Derventa bogatija i za četiri para blizanaca: Održan prijem za majke troje...

Derventa bogatija i za četiri para blizanaca: Održan prijem za majke troje i više djece

2
Porodica Samardžija – ponosni roditelji blizanaca

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić organizovao je danas prvi ovogodišnji prijem za majke koje su u periodu od novembra prošle godine do danas rodile treće, četvrto i svako naredno dijete, odnosno blizance i trojke.

Radi se o tradicionalnom događaju koji se održava najmanje dva puta godišnje, poručio je načelnik Simić.

Danas su ovdje 23 majke koje su rodile i treće i šesto dijete, a posebno zadovoljstvo je jer su njih četiri rodile blizance. Mogli bi smo da im njihove poklone dostavimo na kućne adrese, ali je lijepo da se vidimo, fotografišemo, da roditelji između sebe razmijene iskustva. Od mnogih lijepih susreta, ova je jedan od najispunjenijih, poručio je Simić, zaželivši svima puno sreće.

Inače, u navedenom periodu 16 majki donijelo je na svijet svoje treće dijete, a po jedna četvrto, peto i šesto. Četiri majke porodile su blizance, a sve zajedno imaju 71 dijete.

Roditelji trećeg i narednog djeteta dobili su pomoć od 600, a blizanaca od 2.000 maraka, odnosno ukupno 19.400 KM.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here