Vijesti Magazin Derventa će ponovo imati predstavnike na festivalu “Ritam Evrope”

Derventa će ponovo imati predstavnike na festivalu “Ritam Evrope”

0

Ivana Simić i Dajana Dujaković predstavljaće Derventu na ovogodišnjem izdanju festivala „Ritam Evrope“ kao pjevači, dok će plesači koji će upotpuniti koreografiju biti naknadno odabrani.

Za sedamnaestogodišnju Dajanu nastup na festivalu biće veliko iskustvo i prilika da pokaže svoj talenat i stekne iskustvo na sceni, ali i da upozna nove ljude i nauči novi vještine.

Bavim se amaterskim pjevanjem i sviram klavir od trećeg razreda osnovne škole. Iako sam učestvovala u raznim muzičkim aktivnostima i programima, Ritam Evrope zahtijeva mnogo više truda i rada i velika je prilika. Radujem se učestvovanju u jednom tako velikom programu i sigurna sam da ću sa sobom iz ovog iskustva ponijeti nezaboravne uspomene i puno lijepih trenutaka kroz ples i igru, navela je Dujakovićeva, ohrabrujući mlade ljude da se ne skrivaju i da pokažu šta znaju.

Učesnike koji su prošli audiciju očekuje obuka iz pjevanja i plesa, i to bez trokova učestvovanja u ovom televizijskom programu.

Na audiciji smo odabrali predstavnike Dervente, koji će na “bootcampovima” koji se održavaju u Gradišci imati pripreme. Po završetku audicija u 20 gradova i opština Srpske, biće dodjeljene pjesme i države koje će izvođači predstavljati na RTRS-u, navode organizatori.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here