Vijesti Društvo Derventa dobija sve više na značaju!

Derventa dobija sve više na značaju!

0

Ured za odnose sa javnošću Narodne stranke Radom za boljitak, kada je u pitanju Republika Srpska, imaće sjedište u Derventi. Za prvog čovjeka ureda za odnose sa javnošću Republike Srpske imenovan je Nenad Simić, potpredsjednik OO Narodne stranke radom za boljitak Derventa. Ovo je nastavak dobre saradnje i potvrde da su ljudi u regionalnom i opštinskom odboru na dobrom putu da Plavu revoluciju na najbolji način približe ljudima, koji su u prethodnom periodu najviše štete imali od onih lokalnih političara, koji nisu imali hrabrosti i znanja da Derventu i njene građane počaste dobrim djelima. Ovo je nova snaga Derventi koja konačno ,kada je u pitanju politika, dobija visok stepen samostalnosti u odlučivanju i vođenju politike.„

 Derventa dobija sve vise na znacaju

Ovo je potvrda da se cijeni rad i zalaganje, sve ono što je cjelokupni tim Plave revolucije u Derventi učinio za kratak period. Za razliku od političke konkurencije koja je u Derventi veoma mala, naše nastojanje je da pravimo najbolju političku kombinaciju u kojoj će svoje mjesto da pronađe što više Dervenćana. Želimo da našim stalnim radom stranku uredimo na takav način da naši članovi i svi zainteresovani građani imaju dovoljno mogućnosti da sarađuju, da ponudimo drugačiji pristup rješavanja nagomilanih problema, da omogućimo svim čestitim ljudima da dođu do izražaja što do sada nisu mogli. Ovo je dobra šansa mladima da se pridruže Plavoj revoluciji, jednoj poštenoj i iskrenoj borbi, u ostavrivanju svih onih prava koja su zagarantovana. Vrijeme je da mladi dobiju priliku da rade i grade Derventu.  Onima koji su nakupili umora kroz sve godine nerada i ne stvaranja nove vrijednosti poručimo da je vrijeme da odu sa političke scene, a naše opredjeljenje je da im u tome pomognemo,, riječi su Nenada Simića, prvog čovjeka Ureda za odnose sa javnošću za Republiku Srpsku.

Svi koji žele da se detaljnije upoznaju sa radom Narodne stranke radom za boljitak to mogu učiniti svakodnevno u prostorijama opštinskog i regionalnog odbora u zgradi „Milenijum“, prvi sprat, u periodu od 10,00 do 14,00 časova.

Vrlo pažljivo prišlo se stvaranju  komunikacije sa stanovništvom. Potpuna javnost rada i politika za sve građane Dervente, a ne za pojedince i uskostranačke interese.

Ured za odnose sa javnošću Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here