Vijesti Sport Novi sportski kolektiv: Derventa i zvanično dobila bilijar klub, registrovan SBK “Gral”...

Novi sportski kolektiv: Derventa i zvanično dobila bilijar klub, registrovan SBK “Gral” – FOTO

1

Derventa je i zvanično postala bogatija za jedan novi sportski kolektiv. Naime, prije par mjeseci i službeno je registrovan Sportski bilijar klub “Gral”.

Zahvaljujući tome, SBK “Gral” je postao punopravan član Bilijar i snuker saveza BiH, a njegovi člavnovi Davor Kuruzović, Vanja Tovilović, Dejan Čolić, Vladimir Sibinčić, Zlatko Zeničanin i Petar Dokić stekli su pravo nastupa u Državnoj ligi – Druga divizija.

Nastupe u oba dosadašnja kola tog takmičenja zabilježili su Petar Dokić i Zlatko Zeničanin, koji se nalaze na 13, odnosno 20. mjestu tabele među ukupno tridesetak takmičara. Zapažen nastup imali smo i u Kupu BiH za parove na kojem je naš član Davor Kuruzović, zajedno sa Vanjom Kovačevićem iz dobojskog “SportsPuba”, osvojio drugo mjesto. Na istom takmičenju Petar Dokić i Srećko Stojanović iz “Sports Puba” savladali su pobjednike turnira, članove BK “Predator” Faruka Terzića i Adnana Piknjača, ističu u SBK “Gral”.

Takođe, dervenski klub u “SportsPub ligi” predstavljali su Vladimir Sibincic i Dejan Čolić.

Derventski ljubitelji bilijara najviše se, za podršku pri osnovanju i funkcionisanju kluba, zahvaljuju sponzorima kafe “Gralu” i “Vagabondu”, klubu “Monte Carlo”, te “Mandić komercu”, apoteki “Centar” i Klubu borilačkih vještina “Derventa”.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here