Politika Opšti izbori 2018 “Derventa je strateški dio Srpske”: Održana centralna tribina SNSD-a u Derventi –...

“Derventa je strateški dio Srpske”: Održana centralna tribina SNSD-a u Derventi – FOTO

2

Pred gotovo tri hiljade stranačkih simpatizera Savez nezavisnih socijaldemokrata sinoć je u Sportskoj dvorani u Derventi održao centralnu tribinu na kojoj su predstavljeni kandidati za predstojeće Opšte izbore 2018, saopšteno je iz ove stranke.

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik  ovom prilikom je rekao da Derventa predstavlja sastavni dio Republike Srpske i da ne dolazi u obzir nikakva priča o trećem entitetu.

Derventa je strateški važan dio Republike Srpske i uporište SNSD-a, mjesto u kojem smo mnogo toga uradili i gdje dolazimo sa obrazom. Želimo da se zahvalimo ljudima koji su bili sa nama, koji su nam donijeli do sada sedam, a uskoro i osmu izbornu pobjedu, kazao je Dodik, dodajući da će ako bude izabran za člana Predsjedništva BiH interesi Republike Srpske biti prioritet, odnosno političko i institucionalno jačanje srpskog naroda.

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da SNSD nastavlja da radi za mir, stabilnost, prosperitet, jačanje institucija Republike Srpske i ekonomije, uz zaštitu nadležnosti Srpske.

Nosilac liste ove stranke u Izbornoj jedinici 4 Igor Žunić rekao je da se ovim skupom Dervenćani zahvaljuju Dodiku i Cvijanovićki na svemu do sada urađenom za njihovu lokalnu zajednicu.

>> Fotografije pogledajte OVDJE.

Puno projekata smo uradili za Derventu i naši sugrađani znaju da će u slučaju njihove pobjede biti nastavljen razvoj Dervente, ocijenio je Žunić, dok je kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS Vesna Jungić istakla da očekuje veliku pobjedu SNSD-a i najbolji izborni rezultat u Derventi do sada.

Simpatizerima su se obratili i kandidat za poslanika u Narodnoj Skupštini RS Radovan Pazurević, kao i kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Maja Pjeranović, najmlađi kandidat na izborima.

Ovom prilikom predstavljeni su drugi kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a gosti tribine bili su predsjednik OO SNSD-a Milorad Simić, te istaknuti članovi stranke Sredoje Nović, Dragan Bogdanić, Darko Tomaš, Nada Tešanović, Zlatan Klokić i drugi.

Derventa Cafe – Izborna kampanja 2018

2 KOMENTARI

  1. Da da, toliko je Derventa važna za Srpsku da kroz Derventsko područje prođe autoput a da tim ljudima ništa ne koristi jer nemaju priključka. Vlada je progutala obećanje a Simić i njegova kompanija zataškali su taj problem. Pitam vas, u čijoj ste službi? Dodikovoj ili u službi svojih građana? Kako vas nije sramota staviti priključak u plan do 2033 godine?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here