Vijesti Sport “Derventa Nektar futsal 2018”: Pri kraju rok za prijave na ovogodišnje izdanje...

“Derventa Nektar futsal 2018”: Pri kraju rok za prijave na ovogodišnje izdanje turnira

0

Od 11. do 29. novembra Sportska dvora Derventa biće domaćin najjačeg regionalnog futsal turnira – „Derventa Nektar 2018“.

Kao i do sada, ekipe će se takmičiti u šest kategorija, a igraće po FIFA futsal pravilima, kao i svih prethodnih 12 turnira.

Seniorima i veteranima biće potrebno maksimalna tri dolaska da bi osvojili turnir, a mlađe selekcije i ženska kategorija igraće sve susrete u jednom danu, osim finalnih, koja su na rasporedu završne večeri. Nagradni fond je i ove godine 18.000 maraka, kaže Dejan Plisnić, u ime organizatora, dodajući da su ove godine nešto niže kotizacije u svim kategorijama, pa je tako učešće za seniore 195 maraka.

Zainteresovane ekipe se mogu prijaviti do 8. decembra.

Seniori će od 11. do 21. decembra odigrati grupne susrete, a do 28. i sve utakmice druge faze. Posljednji dan turnira rezervisan je za finalno veče.

Dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt telefone:+387 65/644-509, 053/333-194, 053/334-090 i slanjem upita na mail: [email protected].

Generalni pokrovitelj manifestacije je načelnik opštine Derventa Milorad Simić, generalni sponzor banjalučka pivara “Nektar”, a organizator Sportska dvorana Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code