Vijesti Društvo Derventa predstavljena na Sajmu privrede u Modriči

Derventa predstavljena na Sajmu privrede u Modriči

0

Na ovogodišnjem jubilarnom 10. Sajmu privrede u Modriči učestvovali su predstavnici Turističke organizacije Republike Srpske, Turističke organizacije opštine Derventa, Turističke organizacije opštine Brod i Turističke organizacije opštine Modriča, koji su na štandovima predstavili promotivne materijale i suvenire.

Sajam je zvanično otvorio načelnik opštine Modriča Mladen Krekić, sa ministrom privrede i preduzetništva u Vladi RS Vjekoslavom Petričevićem i pomoćnikom ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Zoranom Maletićem.

Sajmovi su dobra prilika za razmjenu iskustava i bitni su za uspostavljanje kontakta i poslovnih aktivnosti, što ide u svrhu razvoja privrede. Zbog toga će Ministarstvo uvijek podržavati sajam u Modriči i u drugim opštinama u Republici Srpskoj“, rekao je Petričević novinarima nakon obilaska štandova.

Deseti sajam privrede Modriča 2019. održan je 5. i 6. septembra u JU „Kulturno sportski centar“ Modriča, a dio sajma iz oblasti poljoprivrede smješten je na poligonu ispred Sportske dvorane.
Organizatori manifestacije bili su Opština Modriča i Razvojna agencija opštine Modriča u saradnji sa modričkim privrednicima, preduzetnicima i poljoprivrednim proizvođačima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here