Vijesti Magazin Derventa u doba “korone” – VIDEO

Derventa u doba “korone” – VIDEO

1

Naš sugrađanin Ljubomir Pokrajac objavio je u subotu (21. marta) video kojim je vjerno dočarao svakodnevnicu koja je zadesila i naš grad od kada se pojavio novi korona virus.

Zabranom rada kafića onemogućeno je druženje uz kafu, a pojava oboljenja i u našem dvoruštu smanjilo je i svakodnevne aktivnosti. Ovakvi kadrovi preslikaće se i na večernje časove s obzirom da je je uveden policijski čas od 20 časova do 5 ujutro.

Iako su scene pomalo sablasne, u jednu ruku možemo biti srećni zbog toga jer se većina pridržava izrečenih mjera.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Ovo je za pohvalu. Ovo je dokaz koliko su gradjani odgovorni i koliko su shvatili ozbiljno situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Sve pohvale nacelniku i vladi sto je sve odreagovano na vrijeme.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here