Vijesti Društvo Derventski lovci učesnici ovogodišnjeg sajma “Lorimes” – FOTO

Derventski lovci učesnici ovogodišnjeg sajma “Lorimes” – FOTO

0

Dvadeset treći “Jesenji sajam 2019” održava se ovih dana na “Banjalučkom velesajmu”, a okupio je više od 150 izlagača iz BiH, regiona i zemalja Evrope koji su svoju ponudu izložiliu okviru tri cjeline – Međunarodnog sajma prehrambene industrije i poljoprivrede “Agros 2019”, Međunarodnog sajma turizma i ugostiteljstva i Međunarodnog sajma lova, ribolova, ekologije i sporta “Lorimes 2019”.

U okviru ovogodišnjeg “Lorimesa” predstavili su se, u okviru Dobojsko-modričke regije, i članovi Lovačkog udruženja “Motajica”

Dali smo značajan doprinos predstavljanju regije, a predstavili smo svoje lovačke eksponate koji su privukli pažnju i premijera Radovana Viškovića, istakao je predsjednik udruženja Darko Bećarević, koji je zajedno sa Momčilom Trivunovićem predstavljao derventske lovce.

Štand je, između ostalih, posjetio i načelnik Odjeljena opšte uprave Borivoje Golubović.

Predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske Savo Minić rekao je da je sajam dobra prilika za uspostavljanje i poboljšanje saradnje poljoprivrednika i proizvođača, te da će sajam posjetiti između 4 I 5 hiljada lovaca.

Derveta Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here