Vijesti Društvo Derventski policajac među najistaknutijim službenicima MUP-a Republike Srpske

Derventski policajac među najistaknutijim službenicima MUP-a Republike Srpske

0

Službenik Policijske stanice Derventa Nenad Đukić jedan je od najistaknutijih policajaca u 2018. godini. Đukić je jedan od policajaca MUP RS koji su iskazali visok stepen profesionalnosti i humanosti u obavljanju svojih dužnosti.

Zahvalnice su uručene 19-orici najistaknutijih policajaca MUP-a u 2018. godini.

Na ovaj način ovi ljudi prezentuju ne samo sebe, uniformu, već i MUP i oni su garant bezbjednosti u RS, garant građanima da mogu da se oslone na policiju, rekao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poslije prijema.

Đukić je zadobio teške povrede obavljajući svoju dužnost prilikom portage za mladićima koji su ukrali automobil prije nešto više od godinu dana. Pokušavajući da ih zaustavi u brodskom mjestu Kolibe, Danijel Davidović i Željan Simić su ga pregazili, nanijevši policajcu Đukiću teške tjelesne povrede od kojih i danas ima posljedice.

>> Koji derventski policajac je bio bio među najistaknutijim policajcima prošle godine otkrijte OVDJE.

Pored Đukića, iz Policijske uprave Doboj nagrađeni su Branislav Dragičević i Predrag Poljašević, a policijski službenici koji su pokazali visok stepen humanosti i profesionalnosti su i Njegoš Đekanović i Ilija Palalić iz Policijske uprave Banjaluka, Dejan Zlokapa, Dragan Popović, Igor Prodan, Nenad Samardžija i Slađan Dačić iz Policijske uprave Prijedor, Dejan Antunović iz Policijske uprave Trebinje, Kasim Beganović i Dejan Gvozden iz Policijske uprave Gradiška i Jasenko Delić iz Centra za obuku.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here