Vijesti Kultura i obrazovanje Derventski nastavnici snimili materijale za nastavu na daljinu – FOTO

Derventski nastavnici snimili materijale za nastavu na daljinu – FOTO

0

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je da se nastava do kraja polugodišta može normalno odvijati u svim osnovnim i srednjim školama u Srpskoj, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

U osnovnim školama trenutno ima 105 aktivnih slučajeva, a u srednjim školama 119 zaraženih korona virusom, zbog čega sva djeca koja se nalaze u izolaciji nastavu mogu da prate putem interneta ili na programu RTRS-a.

A upravo su ove sedmice nastavnici iz derventskih osnovnih škola snimali materijale za nastavu koju učenici prate na taj način.

Poziv derventskim prosvjetnim radnicima stigao je od direktora Republičkog pedagoškog zavoda Predraga Damjanovića.

Naši učitelji ove sedmice su snimali materijale koji će biti emitovani naredne sedmice. Prema mojim informacijama nastavnici su obavili sjajan posao i svi su zadovoljni, kaže predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola regije Doboj Elvira Miljić.

Učestvovalo je ukupno 21 učitelj i nastavnik iz osnovnih škola “Nikola Tesla”, “19. april”, “Đorđo Panzalović” i “Todor Dokić” i  to Sandra Spremo, Nataša Plavšić, Milanka Mrđa, Slađana Anđelković, Sanja Đukić, Nevena Stanković, Anela Todorović, Mila Sremčević, Stanislavka Banjac, Senka Todorović, Biljana Đukić Vidović, Vladimir Nikolić, Armin Junuzović, Davor Bardak, Ljiljana Preradović, Svetlana Bjelanović, Vladan Mrkaljević, Dragan Đukić, Željko Grujić, Nada Vukičević Tolić, Vujadin Malešević, Boris Stanić i Muris Abdurahmanović.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here