Vijesti Politika Derventski socijalisti obilježili 26 godina djelovanja – VIDEO

Derventski socijalisti obilježili 26 godina djelovanja – VIDEO

0

Zajedno sa velikim brojem simpatiuzera i gostiju Opštinski odbor Socijalističke partije Derventa obilježio je večeras 26 godina od osnivanja organizacije u našoj opštini.

Predsjednik OO SP Derventa Slaven Gojković naglasio je da ova politička stranka, uprkos turbulentnim momentima, ipak zadržala politički značaj i stabilnost u Derventi.

Nadam se da ćemo tim putem nastaviti i dalje. Zajedno sa koalicionim partnerima smo na vlasti, a kako ulazimo u izbornu godinu, nadamo se da ćemo nastaviti tim putem i ostvariti još bolje rezultate, poručio je Gojković.

Predsjednik SP Petar Đokić podsjetio je da su socijalisti dali svoj doprinos obnovi, a kasnije i razvoju Dervente, djelujući i na lokalnom i na republičkom nivou, a potom se osvrnuo na izbacivanje 5 narodnih poslanika iz ove stranke.

Iskoristićemo sve zakonske i druge procedure da zaštitimo partiju i njen identitet. Ako su tražili od naših koalicionih partnera da njima pripadnu sve funkcije SP to samo pokazuje o kakvim ljudima se radi, jer smo se i razišli upravo iz razloga jer nisam mogao da ispunjavam sve njihove zahtjeve. Oni vlast doživljavaju kao plijen, a socijalisti kao sistem kojim kreiramo dobar ambijent i podstičemo razvoj, istakao je Đokić, dodajući da smatra da će taj pokušaj propasti.

Svečanosti su prisustvovali predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, ministri i narodni poslanici Socijalističke partije i druge zvanice.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here