Vijesti Sport Derventski tekvondoisti ostvarili izuzetan rezultat na turniru u Beogradu

Derventski tekvondoisti ostvarili izuzetan rezultat na turniru u Beogradu

0

Tokom proteklog vikenda u Beogradu je održan turnir u tekvondou, “Galebov trofej Beograda”, ove godine 11. po redu. Turnir je međunarodnog karaktera i jedan je od najjačih turrnira A klase u ovom dijelu Evrope, a organizator turnira je Tekvondo klub “Galeb”. Svoje učešće na turniru uzelo je 829 takmičara iz 137 klubova koji su došli iz 29 zemalja.

Derventski tekvondoisti ostvarili izuzetan rezultat na turniru u Beogradu 1

Tekvondo klub “Derventa” je na ovom turniru učestvovao sa osam takmičara, a ostvareni rezultat je izuzetan. Četiri takmičara su osvojila po jednu medalju, dok su preostala četiri takmičara pokazala svoj kvalitet i potencijal u borbama u kojima su učestvovali.

Rezultat:

1. Đorđe Vujičić 65 Kg – Zlatna medalja

2. Anđela Pijetlović 41 Kg – Srebrna medalja

3. Kristina Lazarević 37 Kg – Bronzana medalja

4. Milica Karanović 37 Kg – Bronzana medalja

Važno je naglasiti da je u konkurenciji kadeta derventski klub zauzeo visoko 5. mjesto između 137 klubova koji su učestvovali na turniru. Zlatna medalja koju je osvojio Đorđe Vujičić predstavlja izuzetan rezultat za derventski klub.

Derventski tekvondoisti ostvarili izuzetan rezultat na turniru u Beogradu 2

Do kraja godine u planu je da se uzme učešće na još jednom turniru A klase, tačnije u pitanju je turnir u Zagrebu. Ambicije su velike, a u planu je da se ostvari još bolji rezultat – rekao nam je trener kluba Goran Teofilović.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here