Vijesti Društvo Derventski vatrogasci obilježili slavu društva

Derventski vatrogasci obilježili slavu društva

0

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa obilježili su danas krsnu slavu društva – Svetog proroka Iliju.

Derventski vatrogasci su zadovoljni svojim radom između dvije slave i ističu da su uvijek na raspolaganju građanima u svim nepogodama koje ih zadese te da su uspješno obavljali sve zadatke u proteklom periodu.

Ističu da su nedavno dobili novi vatrogasno vozilo, a posebno ih raduje izgradnja novog Vatrogasnog doma koje teče po planu.

Objekat doma će imati površinu od 2.200 kvadratnih metara i garažu za deset vozila, biće izgrađen tako da će vatrogasci imati ulaz/izlaz i na ulicu Marije Bursać i na Željezničku.

Vatrogasna jedinica u Derventi postoji duže od 120 godina, a danas broji 13 vatrogasaca, uključujući i starješinu.

Proslavi slave prisustvovao je načelnik opštine Milorad Simić, predstavnici Policijske stanice Derventa, Oružanih snaga BiH, opštinskih javnih ustanova, načelnici odjeljenja u lokalnoj upravi i drugi gosti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here