Vijesti Privreda Derventsko preduzeće među najbrže rastućim firmama u BiH

Derventsko preduzeće među najbrže rastućim firmama u BiH

0

Derventsko preduzeće „Fructa Trade“ našlo se među najbrže rastućim preduzećima BiH u protekloj godini prema analizi „Poslovnih novina“ iz Sarajeva.

Ove novine, koje se bave privrednim temama duže od pola vijeka, proteklih mjeseci su prezentovali kompanije koje su u posljednje tri godine zabilježile povećanu Složenu stopu godišnjeg rasta, a među njima se našlo i derventsko preduzeće.

I mi smo bili dio događaja i projekta “Brzorastuće kompanije”, te nam je krajem aprila dodijeljeno ovo važno priznanje, a to je samo još jedna potvrda da naš požrtvovani rad daje rezultate! Svako priznanje, pa tako i ovo, biće nam dodatni motiv i “vjetar u leđa” da nastavimo da budemo još bolji, istakakli su iz „Fructa Trade – KORT marketa“.

„Fructa Trade“ se bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda koje plasiramo na tržište BiH i zemalja u okruženju, zatim prodajom i distribucijom sopstvenih proizvoda, potom maloprodajom robe široke potrošnje (KORT marketi), što je najveći segment u okviru društva, te ugostiteljskom djelatnosti, kroz sada već prepoznatljive kafe-restorane „KORT“.

Danas imaju više od 2000 radnika i posluju u 55 maloprodajnih objekta pod nazivom „KORT marketi“ u više od 35 gradova i opština na području BiH.

Konferencija Heroji ovog doba, posvećena brzorastućim kompanijama, održana je na Internacionalnom univerzitetu Sarajevo (IUS).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here