Vijesti Kultura i obrazovanje Dijelovi grada i prigradska naselja bez električne energije

Dijelovi grada i prigradska naselja bez električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike distributivne mreže da će u četvrtak, 9. marta, doći do zastoja u isporuci električne energije u više dijelova grada.

U period od 12:30 do 12:45 i od 14:30 do 14:45 časova doći će do prekida u isporuci električne energije na Čardaku, Jasikovači, Rabiću i dijelu Gakovca, za potrošače koji se napajaju sa trafo-područja TS 3 – Stevana Nemanje, Gakovac 2, Čardak 1, Čardak 2, Jasikovača 2, Jasikovača 1, Rabić, Tržni Centar Đurić i Čardak 3.

Takođe, u periodu od 12:30 do 14:30 časova bez električne energije ostaće ulice Desanke Maksimović, Marije Bursać, Miloša Vujakovića, Gavrila Principa i dijelovi ulica 1. maja i Željezničke, koje se napajaju sa trafo-područja Pekara, Šumarija i Jedinstvo (De).

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost, poručuju iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here