Vijesti Najave i obavještenja Dio gradskog područja bez električne energije

Dio gradskog područja bez električne energije

0

Iz Elektro Doboja obavještavaju korisnike da će u ponedjeljak, 19. septembra, doći do zastoja u isporuci električne energije u dijelu Kineske četvrti.

Od 8 do 14 časova planirani su radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije u ulici Derventskih oslobodilaca SP 45 ulazi 1, 2, 3 i 4, a koji se napajaju sa trafo-područja “Istok 5”.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost, saopštili su iz Elektro Doboja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here