Vijesti Hronika Direktor sebi isplatio 43.530 KM

Direktor sebi isplatio 43.530 KM

2

direktor-isplatio-sebi

Centar javne bezbjednosti Doboj,  danas je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnio izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.P. sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja“.

Za prijavljenog N.P. postoji osnov sumnje da je kao predsjednik Udruženja građana za unapređenje zajednice građana „Fondacija Kostreš“ iskoristio svoj položaj i ovlašćenja na način da je suprotno odlukama o utrošku sredstava Udruženja, u februaru i julu 2015. godine izvršio prenos novčanih sredstava sa žiro-računa Udruženja na svoj žiro-račun u ukupnom iznosu od 43.530,56 KM, za koji iznos je oštećeno Udruženja građana za unapređenje zajednice građana „Fondacija Kostreš“, a N.P. ostvario protivpravnu imovinsku korist.

CJB Doboj

2 KOMENTARI

  1. Kakaav gest humanizma prema samom sebi :-)? Prosto da gane dušu. I šta je sledeće, nagodba sa sudom, “iskreno” pokajanje, nisam htio, nagovorili me zli ljudi itd. Vjerovatno je to udruženje prvo oštetilo njega pa je čovjek odlučio da naplati svoj rad i zalaganje koje mu se nije stostruko vratilo. I ta goveda koja N.P. (Nedo Plavšić) uzgaja troše puno hrane pa treba to nahraniti. Strašno.

  2. Vjerovatno covjek prati desavanja na nivou vlasti, pa, ko veli: “kad mogu oni, zasto to ponasanje nebih i ja prepisao”?!. Sve se prepisuje-kao losi djaci u skoli.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here