Vijesti Magazin Divno iznenađenje za devedeseti rođendan bake Jelene – FOTO/VIDEO

Divno iznenađenje za devedeseti rođendan bake Jelene – FOTO/VIDEO

0

Baš na Veliku Gospojinu kada Derventa poslavlja dan opštine i baka Jelena Šarić iz ovog grada proslavlja svoj 90. rođendan, piše TV K3.

Godine iza nje donijele su joj veliku porodicu, puno uspomena, ali i malo slabije zdravlje. Iznenađenje za ovu staricu pripremila je njena prva komšinica Kata Stupar.

Baka Jelena Šarić proslavlja svoj 90. rođendan. Izbjegla je iz Novske, a danas svoje staračke dane provodi u Derventi. Ima četvoro djece i isto toliko unučadi, kao i osam praunučadi. Kako kaže danas svako ima svoje obaveze pa rijetko viđa djecu, koja su se raselila svugdje po svijetu. Sa sjetom priča o starim danima kada se više radilo, ali i veselilo i radovalo.

Jelena danas čita bez naočara, ali i veze i plete. Kaže to joj je jedina zanimacija.

Da komšijska pažnja još postoji dokazala je dervenćanka Kata Stupar koja je svojoj prvoj komšinici priredila iznenađenje sa tortom. Njih dvije se druže i uljepšavaju dane jedna drugoj. Kažu da nijedna kafa nije slatka kao komšijska.

Za svoju komšinicu slavljenica Jelena ima samo riječi hvale.

Iako je njen životni kalendar poprilično požutio listajući godine, elan i vedar duh podarili su ovoj starici dug život, uprkos preprekama i iskušenjima koje je sa sobom nosio. Kako sama kaže, svima bi poželjela samo dobro zdravlje, jer dok je čovjek zdrav i pokretan, sve je dobro. A mi smo ostavili ove dvije komšinice da provode dane kako su one navikle, jer jedna drugoj su najpreče.

K3

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here