Vijesti Najave i obavještenja Dizajnerka Maja Knežević Birmančević održaće zanimljivu radionicu o modi i ekologiji

Dizajnerka Maja Knežević Birmančević održaće zanimljivu radionicu o modi i ekologiji

0

U okviru Ljetne art scene održaće se predavanje i radionica na temu “Moda i reciklaža”, kao i njihova povezanost i uticaj na prirodu. Govoriće se i o tome na koji način modna industrija, pored ostalih, utiče na životnu sredinu.

Radionicu će voditi dizajner odjeće i tekstila Maja Knežević Birmančević.

Radionica će obuhvatiti i kreativni rad sa odjećom koja nam više nije potrebna kako bismo joj dali novu namjenu recikliranjem i redizajnom. Od starih stvari praviće se kolaži i na taj način kreirati novi odjevni modeli na papiru. Pored toga bavićemo se i prepravkom odjeće kako bi joj dali novi pečat i kako bismo joj udahnuli novi život umjesto odlaganja u otpad, naglašavaju organizatori.

Predavanja i radionica su namijenjene osnovcima, ali i svim drugim zainteresovanim.

Sve što vam je potrebno da ponesete je jedan odjevni predmet koji vam se više ne sviđa i koji se može uljepšati i redizajnirati određenim detaljima, napominju.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. avgusta u 19 časova u prostorijama Biblioteke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here