Politika Opšti izbori 2018 DNS Derventa: Na otvaranju izborne kampanje uručeno više od 100 novih članskih...

DNS Derventa: Na otvaranju izborne kampanje uručeno više od 100 novih članskih karata – FOTO

0

OO Demokratskog narodnog saveza Derventa sinoć je održao konvenciju čime je ova stranka i zvanično obilježila početak kampanje. Ovom prilikom učlanjeno je 120 novih članova kojima su svečano uručene članske karte.

Članovima i simpatizerima stranke se obratio šef izbornog štaba DNS-a Dragomir Jovičić.

– Ovoliki broj novih članova garantuje dobar izborni rezultat, a prije svega vjeru građana Dervente u politiku koju sprovodi DNS na čelu sa Markom Pavićem. Veliki rezultat se pravi sa velikim brojem ljudi, a taj pozitivan trend se dešava unazad nekoliko godina. To nije slučajno, niti smo mi slučajno prepozanti od naših prijatelja iz Srbije, rekaoje Jovičić, aludirajući na prisustvo Milana Stevanovića, savjetnika za izborne kampanje SNS-a Aleksandra Vučića.

Pored pomenutih, članovima stranke predstavili su se Siniša Nikić, nosilac liste za Izbornu jedinicu 4 za Narodnu skupštinu Republike Srpske, potom Dervenćani Dragan Pajić i Miro Simić, kao i drugi kandidati ove stranke iz regije.

Ova konvencija predstavlja uvertitu pred veliki skup 13. 09. 2018. godine kojem će prisustvovati i predsjednik DNS-a Marko Pavić, najavili su iz ove partije.

Derventa Cafe – Izborna kampanja 2018

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here