Vijesti Društvo Do kraja mjeseca pojačana kontrola brzine vozila

Do kraja mjeseca pojačana kontrola brzine vozila

0

Policijska uprava Doboj obavještava vozače motornih vozila da će se na putevima koji su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Doboj do 01. decembra tekuće godine kontrola brzine kretanja vozila vršiti pomoću radarskog sistema „Dual“.

Ovaj sistem radarske kontrole podrazumijeva evidentiranje brzine bez zaustavljanja vozila i prisustva policijskih službenika.

Policijska uprava Doboj apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here