Vijesti Društvo Dobojlije najuspješnije u pružanju prve pomoći

Dobojlije najuspješnije u pružanju prve pomoći

0

Ekipe gimnazije “Jovan Dučić” i Osnovne škole “Sveti Sava” iz Doboja pobjednici su 15. Regionalnog takmičenja podmlatka i omladine Crvenog krsta koje je danas održano u Derventi.

Crveni krst

U konkurencije od šest ekipa podmlatka i omladine Crvenog krsta, druga mjesta osvojili su Omladina CK Modriča i Osnovna škola “Vuk Karadžić” iz Petrova.

Treća mjesta pripala su ekipama Srednjoškolskog centra “Petrovo” iz Petrova i Osnovne škole “Sveti Sava” iz Modriče.

Za najboljeg markiranta proglašena je Zorica Makivić iz Dervente.

Dobojlije će Koordinacioni odbor CK Doboj predstavljati na republičkom takmičenju podmlatka i omladine CK u pružanju prve pomoći koje će se održati 29. maja u Prijedoru.

Takmičenje, u kome je učestvovalo više od 200 učesnika iz opština Petrovo, Derventa, Modriča, Brod, Teslić i Doboj organizovali su Koordinacioni odbor CK Doboj, a domaćin je bila Opštinska organizacija CK Derventa.

Tekst: Srna

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here