Vijesti Najave i obavještenja Dođite da se družimo: “Maštovnica” predškolcima pruža učenje i zabavu

Dođite da se družimo: “Maštovnica” predškolcima pruža učenje i zabavu

0

U Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ ove započela je radionica pod nazivom „Dječija maštovnica“, namijenjena za djecu predškolskog uzrasta stariju od četiri godine.

Cilj radionice, koja će se održavati dva puta sedmično u terminu od 11 do 12 časova, jeste da predškolarci koji ne idu u vrtić ipak ostvare druženje sa vršnjacima i socijalizacijurazvijaju vještine koje će im pomoći u daljem obrazovanju i ljubav prema čitanju i umjetnosti.

– Radionica je razvijena uz konsultaciju stručnjaka u predškolskoj oblasti i literaturi koja se koristi u predškolskom vaspitanju, poručuju iz Biblioteke.

Zainteresovani roditelji mogu prijaviti svoju djecu lično u prostorijama Biblioteke ili dobiti informacije preko brojeva telefona 053 332 961 ili 065 868 586.

D

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here