Vijesti Društvo Dom zdravlja Derventa: Devetnaest lica u striktnoj izolaciji zbog novog korona virusa

Dom zdravlja Derventa: Devetnaest lica u striktnoj izolaciji zbog novog korona virusa

0

Od jutros se pod nadzorom Doma zdravlja zbog epidemiološke situacije sa novim korona virusom nalazi 486 lica, odnosno 23 više nego prethodnog dana, saopšteno je iz Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja Derventa.

Opšte stanje pacijenta oboljelog od “COVID-19” je dobro i nalazi se u kućnoj, a devetnaest lica u striktnoj izolaciji.

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor je stavljeno 23 lica i 9 iz Austrije, 2 iz Njemačke, 2 iz Slovenije, 2 iz Italije, 2 iz Hrvatske, 1 iz Francuske i 5 iz kontakta sa oboljelim, stoji u saopštenju.

Tokom dana izvršena je dezinfekcija u prostorijama Vatrogasnog doma, Zlatnog  Luga, NAS, STP Derventa, Šumske uprave. Poreske uprave, Fonda zdravstvenog osiguranja, Centra za socijalni rad i Osnovnog suda.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here