Vijesti Društvo Dom zdravlja Derventa: Na novi virus testirane još dvije osobe, rezultati negativni

Dom zdravlja Derventa: Na novi virus testirane još dvije osobe, rezultati negativni

0

U kućnoj izolaciji kao mjeri ograničavanja širenja epidemije novog korona virusa do sada se nalazi 528 lica sa područja Dervente, saopšteno je iz Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja.

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor je stavljeno 11 lica, a za njih 6 je istekao period izolacije.

Opšte stanje pacijenta oboljelog od “COVID-19” je dobro i nalazi se u izolaciji u Studentskom centru. Nova lica koja su stavljena u izolaciju su 2 iz Slovenije i 1 iz Hrvatske, 1 iz Mađarske i 1 iz Holandije, te 6 iz kontakta sa licem koje je oboljelo od COVID 19, navedeno je u saopštenju. Dvije osobe su testirane na virus SARS-CoV-2 i njihovi nalazi su negativni, stoji u saopštenju.

Juče je izvršena dezinfekcija u prostorijama K-uni, Nur trans, motel Babino brdo, pekara Ilić, Nivex, Zonex, Art lyne i prostor koji je pripremljen za karantin za osobe koje dolaze iz inostranstva na Plehanu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here