Vijesti Društvo Dom zdravlja Derventa: Od 20. jula dostupne i usluge logopeda

Dom zdravlja Derventa: Od 20. jula dostupne i usluge logopeda

0

Iz Doma zdravlja Dervena obavještavaju korisnike zdravstvenih usluga da će usluge logopeda biti dostupne od subote (20. jul).

Logopedske tretmane će obavljati defektolog Karolina Zečević.

Informaciju o načinu upućivanja pacijenata logopedu dobićete kod specijaliste pedijatra i doktora porodične medicine. Zakazivanje termina za logopeda je na telefon 066/987-516, navode u Domu zdravlja.

Korisnici zdravstvenih usluga koji imaju zdravstveno osiguranje usluge Doma zdravlja Derventa mogu dobiti na osnovu elektronske kartice osiguranika, počevši od 1. jula 2024. godine.

Pacijenti koji nemaju elektronsku zdravstvenu karticu ili su je izgubili trebalo bi da se obrate Fondu zdravstvenog osiguranja RS da bi pribavili privremeni korisnički broj, kao privremenu zamjenu za zdravstvenu elektronsku karticu osiguranika, kažu u DZ Derventa.

Korisnici zdravstvenih usluga koji nemaju zdravstveno osiguranja mogu dobiti bilo koju zdravstvenu uslugu koju ustanova pruža.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here