Vijesti Društvo Dom zdravlja Derventa: Period izolacije istekao za pet lica, nastavljena dezinfekcija objekata

Dom zdravlja Derventa: Period izolacije istekao za pet lica, nastavljena dezinfekcija objekata

0

Na području opštine Derventa pod nadzorom je ukupno 496 lica i svima je naložena kućna izolacija kao mjera sprečavanja epidemije novog korona virusa, saopšteno je iz Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja. 

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor je stavljeno 15 lica, što je trend smanjenja u odnosu na prethodni period.

Radi se o 4 osobe pristigle iz Hrvatske, 3 iz Srbije, 2 iz Švedske, 1 iz Italije, 1 iz Slovenije i 4 iz kontakta sa oboljelim licima. Za 5 lica istekao je period izolacije, a osoba oboljela od “COVID-19” osjeća se dobro i nalazi se u kućnoj izolaciji, stoji u saopštenju.

Tokom jučerašnjeg dana izvršena je dezinfekcija u prostorijama preduzeća “Gatarić”, štamparije “Grafika”, garnizona, kancelarija u prizemlju zgrade “EHTA-R”, Katastra, Udruženja osoba oštećenog sluha, mikrokreditne organizacije “EKI” i restorana “Marco Polo”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here