Vijesti Društvo Doma zdravlja Derventa: Tokom prethodna 24 časa pod nadzor stavljeno 13 novih...

Doma zdravlja Derventa: Tokom prethodna 24 časa pod nadzor stavljeno 13 novih lica zbog “korone”

0

Od jutros se pod nadzorom derventskog doma Zdravlja zbog epidemiološke situacije izazvane novim korona virusom nalaze 463 lica, saopšteno je iz ove ustanove.

Tokom prethodna 24 časa pod nadzor je stavljeno 13 lica, što je značajno smanjenje u odnosu na prethodne dane.

Od tog broja 4 lica su iz Austrije, 3 iz Njemačke, 2 iz Bugarske, 1 iz Hrvatske, 1 iz Srbije, 1 iz Italije i 1 iz Francuske. Iz nadzora je izašlo jedno lice. Pacijent koji je obolio od “COVID-19” se nalazi u kućnoj izolaciji, a njegovo opšte stanje je dobro. Četrnaest lica i dalje se nalazi u striktnoj izolaciji, stoji u saopštenju Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja.

Tokom prethodnog dana izvršena je dezinfekcija u prostorijama Centra za kulturu, šalter sali opštine Derventa, Policijskoj stanici, Domu zdravlja i Saninu.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here