Vijesti Hronika Donesena nepravosnažna presuda zbog napada na policajca Šainovića

Donesena nepravosnažna presuda zbog napada na policajca Šainovića

0
Drago Lukić pred Osnovnim sudom u Derventi

Osnovni sud u Derventi prihvatio je u ponedjeljak sporazum o priznanju krivice postignut između postupajućeg tužioca Tužilaštva Republike Srpske i odbrane Drage Lukića, optuženog za krivična djela „spriječavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, „ugrožavanje sigurnosti“ i „proizvodnju i promet oružja“.

– Osnovni sud u Derventi donio je nepravosnažnu presudu, na osnovu sporazuma o priznanju krivice, kojom je optuženom Lukić Dragi izrekao kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 10 mjeseci, kažu u Osnovnom sudu.

Podsjećamo, 27. septembra prošle godine Lukić je prijavljen zbog verbalnih prijetnji smrću maloljetnom licu, a potom je, prilikom intervencije policijskih službenika, nožem napao i povrijedio policajca Nenada Šainovića. Pretresom je kasnije utvrđeno i da je optuženi posjedovao i neprijavljeno oružje.

B. Nikolić – Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here