Vijesti Društvo Donji Cerani: Presječen put ka Prnjavoru

Donji Cerani: Presječen put ka Prnjavoru

1

Iako nedavne poplave nisu dovele do velikih materijalnih šteta, ipak su pojedini dijelovi opštine osjetili posljedice.

Jedan od takvih primjera se nalazi i u Donjim Ceranima, a na fotografijama naših čitalaca vidi se dio puta oštećenog u poplavama, u neposrednoj blizini mosta koji spaja dvije obale Ukrine na Prljači. Radi se o drumu koji ovaj dio opštine spaja sa Prnjavorom i okolinom, zbog čega mještani apeluju da se ovaj problem što skorije riješi.

Derventa Cafe

 

1 komentar

  1. Treba sto prije rijesiti ovaj problem. Bilo bi dobro da se uopste ovaj dio oko Prljace sredi i napravi malo atraktivnije. Time bi sigurno privukli veci broj kupaca i turista a isto tako ozivjelo ovo selo koje se sve vise gasi. Apel na politicare i naseg presjednika opstine da napravi pravi korak u pravo vrijeme!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here