Vijesti Politika Dosadašnji odbornici PDP-a u Derventi prešli u Narodni front

Dosadašnji odbornici PDP-a u Derventi prešli u Narodni front

0

Dosadašnji odbornici PDP u Skupštini grada Derventa Sanja Dimitrić i Duško Vujičić su odlučili da svoj dalji politički put nastave u Narodnom frontu koji predvodi Jelena Trivić.

Veliko mi je zadovoljstvo da Sanja Dimitrić i Duško Vujičić, odbornici u Skupštini grada Derventa nastavljaju svoj politički put u Narodnom frontu, navela je Trivićeva na zvaničnom profilu na društvenim mrežama.

Sanja i Duško su ljudi koji su u Derventi prošli trnovit put u političkom smislu, nuđene su im svakakve privilegije u raznim periodima mandata, ali su ostali dosljedni onim principima na osnovu kojih su osvajali mandate. Sanja je kao kandidat 2018. osvojila mandat narodnog poslanika, da bi glasovi iz vreća iz inostranstva to promijenili, isto onako neregularno kao što je oteta pobjeda za načelnika Dervente Vladi Kovačeviću 2020. godine, glasovima iz inostranstva koji su se popunjavali negdje u Slavonskom Brodu, napisala je Trivićeva.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here