Vijesti Politika Dragan Pajić: Raste podrška DEMOS-u

Dragan Pajić: Raste podrška DEMOS-u

0

Nepuna dva mjeseca nakon osnivanja Demokratskog saveza /DEMOS/ na čelu sa Nedeljkom Čubrilovićem konstituisani su Glavni odbor, kao i rukovodstvo stranke.

Izgradnju političke infrastrukture stranke obavljaju Regionalni inicijativni odbori u svim regijama Republike Srpske.

U toku su intezivne pripreme za održavanje osnivačkih skupština u ovim opštinskim organizacijama u Posavini Derventa, Brod, Modriča i Vukosavlje i svakog dana članstvo je sve brojnije, tako da je sada trend prelaska i članova drugih stranaka u DEMOS, i ne samo bivših članova DNS-a. Na ovaj način DEMOS postepeno izgrađuje svoje mjesto u Posavini, a pravu i realnu snagu pokazaće na narednim lokalnim izborima. Trenutno se pregovara sa više odbornika koji su izrazili želju za političkim angažmanom u DEMOS-u, izjavio je Dragan Pajić, regionalni inicijativni koordinator DEMOS-a za Posavinu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here