Vijesti Privreda Drago Nagradić, vlasnik “Niwexa”: Velikogospojinska povelja priznanje za kontinuiran doprinos razvoju

Drago Nagradić, vlasnik “Niwexa”: Velikogospojinska povelja priznanje za kontinuiran doprinos razvoju

0

Među dobitnicima najvišeg priznanja grada Dervneta – Velikogospojinske povelje – ove godine našlo se i preduzeće „Niwex“ i to kao privredni subjekat kojeg odlikuje socijalno odgovoran pristup poslovanju i učešće u brojnim humanitarnim aktivnostima.

Koristim priliku da se zahvalim Dervenćanima koji su prepoznali kvalitet proizvoda, usluga i humanitarni rad “Niwexa” te inicirali predlog prema Partiji demokratskog progresa, a ostalim političkim subjektima koji čine Skupštinu grada jer su prijedlog jednoglasno prihvatili, istakao je jedan od laureata.

Priznanje nisam očekivao, ali je potvrda jednog kontinuiranog rada zajedno sa svim privrednicima koji su privredu i grad dizali grad iz posleratnog pepela. To je veliko priznanje meni lično, ali je to priznanje i našim radnicima, supruzi Jelki kao stubu porodice, te sinovima Aleksandru i Andreju, rekao je tim povodom vlasnik preduzeća Drago Nagradić, napominjući da je rođeni Osinjanin koji ne zaboravlja svoj rodni kraj.

„Niwex“ je svoj razvojni put započeo 1994. godine kao trgovačka radnja sa samo jednim zaposlenim, prisjetio se Nagradić.

Firma je vremenom rasla i tokom godina je mijenjala svoj obim rada i postalo je i proizvodno preduzeće krenulo sa jednim radnikom, dok ih danas ima četrdesetak. „Niwex“ danas posluje kao proizvodno, uslužno i trgovačko preduzeće, ističe.

Svoje privredne aktivnosti obavljaju u više od 3000 kvadrata poslovnog prostora na dvije lokacije u gradskom području, te sjedištu preduzeća u Polju gdje se nalazi proizvodna hala, saloni namještaja i keramike, kao i administrativni dio firme.

U proizvodnim pogonima nastaje kvalitetna PVC stolarija, dok kupci u „Niwexovim“ prodajnim salonima mogu pronaći elektromaterijale, vodomaterijale, keramičke pločice i sanitarije, termomaterijali, kao i veliki izbor podne zaštite – tepiha, itisona, laminata, laminatnog parketa i linoleuma, pa sve do namještaja najpoznatijih stranih i domaćih proizvođača.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here