Vijesti Hronika Drama u trgovini: Spriječen napad hladnim oružjem na radnicu

Drama u trgovini: Spriječen napad hladnim oružjem na radnicu

0

Jutros oko 09:30 časova u Ulici 1. maja u Derventi službenici Policijske stanice Derventa spriječili su napad hladnim oružjem u jednom trgovinskom objektu.

Naime, radnica pomenute trgovine zaustavila je policijske službenike i rekla im da se u navedenom objektu nalazi ženska osoba koja hoće da hladnim oružjem – nožem – ubode njenu radnu koleginicu.

Policijski službenik je na licu mjesta zatekao lice inicijala B.S. iz Dervente kako jednom rukom drži lice inicijala V.S. iz Dervente, a u drugoj ruci hladno oružje. Lice B.S. izjavilo da je lice V.S. hladnim oružjem htjelo da nanese povrede radnici, što su i ostali prisutni potvrdili.

Nedugo nakon navedenog na lice mjesta je upućena patrola policijskih službenika, prilikom čega je kod lica V.S. pregledan i oduzet ruksak u kome se nalazilo hladno oružje (nož), makaze, ručni alat i drugi predmeti, nakon čega su istu koja je bila u vidno rastresenom stanju prevezli u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Derventa, odakle je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „ugrožavanje sigurnosti“.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here