Vijesti Sport Dritenprajs stigao do petog mjesta u trci bodovanoj za Prvenstvo Austrije

Dritenprajs stigao do petog mjesta u trci bodovanoj za Prvenstvo Austrije

0

Na međunarodnoj karting trci voženoj na stazu u Novom Marofu Dervenćanin Marko Dritenprajs (Marco Drittenpreis) je osvojio 10. mjesto u ukupnom plasmanu, a peto u Prvenstvu Austrije za koje je ova trka bodovana.

Zbog školskih obaveza Dritenprajs nije mogao da odradi sve planirane treninge, pa je u kvalifikacije, uslijed dodatnih komplikacija, ušao sa tek servisiranim, nerazrađenim motorom, stigavši do 15. pozicije.

U tri takmičarske vožnje ipak uspjeva stići do 10. mjesta u ukupnom plasmanu, odnosno petog u Prvenstvu Austrije, pod čijom licencom i nastupa, da bi mu novo “postolje” izmaklo za dva boda.

Inače, trka je bodovana za FIA CEZ Prvenstvo srednjeevropske zone, Sportstil Cup i nacionalna prvenstva Austrije, Slovenije i Hrvatske, a održana je na stazi ST „Rauš“ u Novom Marofu u organizaciji AKK „Podravina“ iz Koprivnica.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here