Vijesti Magazin Druga godišnjica “Fit X-a”: Predstavljeni sjajni rezultati polaznika – FOTO

Druga godišnjica “Fit X-a”: Predstavljeni sjajni rezultati polaznika – FOTO

0

Derventski Fitnes studio “Fit X” svoju drugu godišnjicu rada proslavio je onako kako to najbolje zna – promocijom zdravog života. Svi polaznici trenera Aleksandra Jeličića okupljeni su na zajedničkom treningu, a predavanje o savremenim tokovima u sferi fitnesa održao je profesor Univerziteta u Novom Sadu Nemanja Milović.

Tvorac “Fit X-a” je dugogodišnji ljubitelj zdravog života i trener Aleksandar Jeličić, čija je ideja pokrenula oko 300 Dervenćana različitih uzrasta da se okrenu zdravom životu.

Sve je počelo spontano, kada sam došao na ideju da vodim organizovane grupne treninge. Krenuo sam sa tri ženske grupe, a danas u „Fit X-u“ trenira šest ženski, dvije muške i dvije dječije grupe. Pored toga radim i sa najmlađim, tačnije polaznicima vrtića „Bambi“, sa osobama „treće dobi“ u domu za starija lica „Zlatni lug“, kao i sa već izgrađenim sportistima u Odbojkaškom i Košarkaškom klubu Derventa, gdje sam angažovan kao kondicioni trener, naglašava Jeličić, dodajući da se u okviru studija izvode i treninzi korektivne gimnastike i aikidoa.

Pored grupnih treninga, Jeličić vodi i specijalizovane personalne treninge, treninge prilagođene osobama sa „diskus herniom“, te masažu, a u svojim ambicioznim planovima ima dalje povećanje usluga, kao i proširenje fitnes centra, koji se trenutno nalazi u Vatrogasnom domu.

Trener Jeličić je do sada stekao certifikat savjetnika za ishranu na Fakultetu fizickog vaspitanja i sporta u Banja Luci, certifiakt za sportsko-rehabilitacionu masažu u Zagrebu, te certifikat za trening osoba sa diskus hernijom, a kako ističe, redovan je učesnik najvećih fitnes seminara u regionu.

Ovaj mini jubilej bila je i prilika da se istaknu najuspješniji polaznici, kao i svi oni koji su podržali rad “Fit X-a”.

Zahvalnice za prve polaznice studija: Biljana Bojanić, Sanja Marić, Bogdana Škorić, Vanja Kojić-Ružičić, Bojana Predojević, Irena Vujičić, Vladana Malić, Ana Sibiničić i Jelena Vukić
Maja Kosić, član sa jednom od najboljih transformacija
Dijana Railić, uspješno savladani bolovi u leđima. 6 mjeseci primala injekcije
Nikolina Vujić, polaznica “Fit X-a” koja je smršala više od 40 kilograma
Goran Tokić, polaznik koji se riješio teških bolova u leđima. Jednom prilikom primio je u 10 dana 72 injekcije
Nikola Nedinić, njabolji igrač ulične košarke u BiH
Biljana Kuzmanović, majka troje djece, veliki iskorak u sticanju snage
Jeličić sa zamjenikom načelnika opštine Sinišom Jeftićem
Jeličić sa trenerom Milovićem, gostom proslave
Stefan Jovičić, najmlađi, te Branko Tepić, najstariji polaznik
Anđela Đekić, polaznica koja je za 5 mjeseci skunula 20 kilograma

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here