Vijesti Najave i obavještenja Druga godišnjica studija „Fit X“: Specijalni gost fitnes instruktor Nemanja Milović

Druga godišnjica studija „Fit X“: Specijalni gost fitnes instruktor Nemanja Milović

0

Fitnes studio „Fit X“ svoju drugu godišnjicu postojanja obilježiće najvećim grupnim treningom do sada održanim u našem gradu. Na jednom mjestu će se okupiti svi polaznici ovog fitnes studija, ali i košarkaši i obojkašice, te polaznici kluba za djecu “Bambi” i korisnici “Zlatnog luga”.

Specijalni gost „rođendana“ biće Nemanja Milović, bivši vrhunski sportista, a danas profesor na Univerzitetu u Novom Sadu, nutricionista i personalni trener, iza kojeg su desetine vrhunskih edukacija.

Milović radi sa vrhunskim sportistima, među kojima je bivši NBA igrač Darko Miličić i vrhunski MMA borac Bojan Veličković, kao i niz drugih sportista. Već sada vlada ogromno interesovanje za seminar tako da očekujemo i veliki broj posjetilaca iz okolnih gradova. Ovo je prvi seminar ovakvog tipa koji je besplatan, kaže trener i osnivač “Fit X-a” Aleksandar Jeličić.

Ovaj zanimljivi događaj održaće se u ponedjeljak, 3. decembra, u Sportskoj dvorani, sa početkom od 19.15 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here