Vijesti Kultura i obrazovanje Drugo veče “Ljetne art scene” u znaku slikarstva i stihova – FOTO

Drugo veče “Ljetne art scene” u znaku slikarstva i stihova – FOTO

0
Sara Bogdan/Foto Dragan Mišić

Druge večeri “Ljetnje art scene” predstavili su nam se recitatori, pjesnici i slikari.

Stihove poznatih pjesnika, uz gitarsku pratnju Miloša Matića, publici su recitovali članovi recitatorske sekcije SKUD „Derventa“ Sanja Tominčić, Vanja Ružičić i Marijana Subotić, dok je Goran Veselinović predstavio autorsku zbirku dječije poezije i proze “Sve se može kad se hoće”.

Svoje slikarske radove ovog puta predstavili su profesor Jelena Bardak, mlada umjetnica Sara Bogdan, kao i Gordana Simić, kojoj je sinoćnje izlaganje bilo premijerno.

Program je vodila Jasmina Radanović.

Pored predstavljanja derventskih umjetnika, festival ima za cilj prikupljanje sredstva za kupovinu klavira za Biblioteku, čime bi se stekla mogućnost održavanja više raznovrsnijih kulturnih dešavanja.

>> O prvoj večeri festivala pročitajte OVDJE.

Foto-galerija Dragana Mišića:

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here