Vijesti Kultura i obrazovanje Druženjem penzionisanih prosvjetnih radnika obilježen Svjetski dan učitelja

Druženjem penzionisanih prosvjetnih radnika obilježen Svjetski dan učitelja

0

Penzionisani prosvjetni radnici, svojim četvrtim zajedničkim druženjem, sinoć su obilježili 5. oktobar – Svjetski dan učitelja.

Ovakav vid obilježavanja ovog značajnog datuma započeto je obilježavanjem 100 godina postojanja Učiteljske škole u Derventi prije 4 godine, a ideja je snažno podržana od strane načelnika opštine Milorada Simića.

Kada čovjek ode u penziju ostaje bez svakodnevnih obaveza, druženja i đaka, i veoma je teško dok se biće ne privikne. Ovo je prilika da se prosvjetni radnici okupe i podsjetimo na naše učenike i radni vijek, na značajan posao koji smo obavljali. Odabrali smo upravo ovaj simboličan datum, rekao je predsjednik Organizacionog odbora Milan Gavrić.

Druženju, koje su upotpunili učenici OŠ “19. april”, prisustvovali su, između ostalih, zamjenik načelnika opštine Siniša Jevtić, potpredsjednik SO Derventa Slaven Gojković i načelnik Odjeljenja zaprivredu Slaven Pašalić.

Ovom prilikom načelnik opštine Milorad Simić donirao je po 150 KM bračni najstarijim učesnicima druženja – Rosi i Mirku Bjeliću.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here