Vijesti Društvo Dva kilometra novog asfalta

Dva kilometra novog asfalta

0

Mreža lokalnih asfaltnih puteva na području derventske opštine uskoro će biti bogatija za još dva kilometra puta izgrađenog u Gornjem Detlaku. Riječ je o putu u zaseoku Railići – Vasići, čija izgradnja je planirana još prošle godine.

Dva kilometra novog asfalta

Ova investicija je vrijedna 130.000 maraka, od čega su mještani sakupili 26, a Ministarstvo poljoprivrede je obezbijedilo 40 hiljada maraka. Ostatak od 64 hiljade obezbijeđen je iz budžeta opštine.

– Vjerujemo da će izgradnja ovog puta biti značajan podsticaj mladim ljudima da ostaju na ovim prostorima, ali i onima koji su otišli da što češće dolaze i što duže borave u Gornjem Detlaku – rekao je Rade Dušanić, jedan od aktivista koji je najzaslužniji za realizaciju akcije.

Č.V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here