Vijesti Sport Dvije decenije tradicije: Početak jula buće u znaku odbojke na pijesku

Dvije decenije tradicije: Početak jula buće u znaku odbojke na pijesku

0

Dvadesti jubilarni turnir u odbojci na pijesku ”Derventa open 2019” igraće se 6. i 7. jula ove godine na terenu kod Gradskog parka u Derventi. Turnir se i ove godine igra u dvije konkurencije, muškoj i ženskoj, a kotizacija po ekipi je 30 maraka.

Organizatori iz OK Derventa veoma su ponosni na veliki jubilej.

Odbojka živi u Derventi, odbojka na pijesku je popularna i naš grad uljepšava prizorom kraj bazena i rijeke. Ovo dešavanje dovede u grad svake godine reprezentativce i reprezentativke BiH i okruženja, igrače i igračice koje igraju odbojku na zavidnom nivou. Dolazak brojnih ekipa iz BiH i Srbije je već u najavi, a mi se nadamo lijepom vremenu i druženju kao i svake godine. Veliku zahvalnost dugujemo svima svima koji su ikada bili dio ove priče i na bilo koji način podržavali turnir, kaže direktor turnira Milkica Gavrić Zelenika.

Pored duge tradicije, derventski turnir nalazi se i u kalendaru Odbojkaškog saveza BiH. Organizator tradicionalnog turnira na pijesku je Odbojkaški klub “Derventa” iz Dervente, dok je generalni pokrovitelj opština Derventa.

Prijave i informacije kod na telefon +387 65 678 663 ili na e-mail [email protected].

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here