Vijesti Kultura i obrazovanje Dvije derventske obrazovne ustanove od ponedjeljka prelaze na nastavu na daljinu

Dvije derventske obrazovne ustanove od ponedjeljka prelaze na nastavu na daljinu

1

Osnovna škola “19. april” narednih sedam dana prelazi na nastavu na daljinu zbog složene epidemiološke situacije, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Zbog stalnog povećanja broja nastavnika koji ne mogu raditi, uz konsultacije sa nadležnim epidemiologom i šefom Opštinskog kriznog štaba, obavještavamo da smo dobili saglasnost Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske da se od ponedjeljka, obustavlja nastavni proces u svim našim školskim objektima, kažu u OŠ “19. april”.

Učenici će od ponedjeljka, 30. novembra, pratiti nastavu putem Javnog RTRS servisa. Sve ostale informacije o načinu rada učenici će dobiti od svojih odjeljenjskih starješina. Ovakav način rada trajaće do 4. decembra, kada ćemo ponovo tražiti mišljenje nadležnih institucija i našeg epidemiologa, da li se možemo vratiti redovnom nastavnom procesu, kažu u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Takođe, od ponedjeljka 30. novembra do 11. decembra nastavu na daljinu pohađaće i učenici Centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost”.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here