Vijesti Najave i obavještenja Dvodnevno putovanje sa SOZ-om u Ostrog

Dvodnevno putovanje sa SOZ-om u Ostrog

0

Svetosavska omladinska zajednica Derventa organizuje dvodnevno putovanje u manastir Ostrog. Pored manastira Ostroga, na proputovanju do njega biće posjećen manastir Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica.

Dvodnevno putovanje sa SOZ-om u Ostrog

Polazak iz Dervente 25. maja u 22 časa, ispred hrama Uspenja Presvete Bogorodice u Derventi. Dolazak u manastir Tvrdoš je predviđen tokom jutarnjih časova 26. maja, gdje je planirano da se prisustvuje jutarnjem bogosluženju. Po završetku bogosluženja put će biti nastavljen do Hercegovačke Gračanice gdje će se zadržati izvjesno vrijeme, a potom se vratiti u Trebinje kako bi se napravio višečasovni odmor.

Tokom popodnevnih časova put se nastavlja iz Trebinja prema manastiru Ostrog (preko Nikšića), gdje se stiže u poslijepodnevnim časovima. Po dolasku u manastir Ostrog putnici će po želji da se smjeste u manastirski konak ili da se spreme za spavanje u gornjem manastiru gdje se nalaze mošti Sv. Vasilija Ostroškog. Ta veče je predviđena za slobodan obilazak i upoznavanje manastira, prisustvo večernjoj službi.

Tokom jutarnjih časova, 27. maja biće služena Liturgija nakon koje je planiran polazak. U povratku je predviđena kraća pauza u manastiru Piva i nastavak putovanja za Derventu.

Cijena putovanja je 50KM, a prijave se mogu obaviti u prostorijama Svetosavske omladinske zajednice u Derventi ili na telefon: 065/296-076.

Z. B. – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here